DUYURU NO:88 2018 YILI GENEL KURUL KARARLARI

DUYURU NO:89 BİLGİLENDİRME
Aralık 3, 2018

DUYURU NO:88 2018 YILI GENEL KURUL KARARLARI

Harbiye-74 Kültür ve Dayanışma Derneğinin Tüzük gereği iki yılda bir yapılan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü Fenerbahçe Orduevi Sessiz Salonda çoğunluk aranmaksızın 26 arkadaşımızın katılımıyla tamamlanmıştır.Alınan Kararlarla ilgili Toplantı Tutanağı aşağıdadır.
1. Yoklama :Toplantıya 26 kişi katılmıştır.
2. Divan Kurulu Başkanlığına Recep ÖZMEN ve Yazmanlığa Necdet OĞUZ oybirliği ile seçilmiştir.
3. Saygı duruşu yapıldı -İstiklal Marşı okundu.
4. Dernek Başkanı tarafından son 2 Yıllık Dernek faaliyetleri açıklandı.Dernek Yönetim Kurulu Mali ve İdari yönden oy birliği ile İbra edildi.
5. Dernek Üyelerin Faaliyetler il ilgili görüşleri:
Karar Defterine yapılan faaliyetler yazılıp üyelere bildirilsin .Katılım fazlalaşır.
6. YENİ YÖNETİM KURULU’nun Seçilmesi:
* Abdurrahman İPEK
* Hüseyin ARTUT
* Mehmet ERKOL
* Nejat BİLGEN
* Volkan ÖZARSLAN

YÖNETİM KURULU YEDEKLERİ:
* Sadettin TEZCAN
* Tahsin MERİÇ
* Etem BAŞKURT
* Okan SUNAT
* Musa İSTEK

DENETİM KURULU:
* Taner ÇELİK
* Cüneyt MUMCULAR
* Recep ÖZMEN

DENETİM KURULU YEDEKLERİ:

* Mehmet ÖZLÜ
* Adil TÜZÜN
* Attilla UYSAL
7. Gelirlerin uygun görülen bir miktarının Yönetim Kurulu Kararı ile tesbiti ve bu konuda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve istenilen vadeye bankaya yatırlması.
8. 2 Yıllık Dernek Aidatının belirlenmesi:

*Yıllık 120 (yüz yirmi)TL. olarak devamına karar verildi.
Aidatlarını 2 yıldır yatırmayanların tesbiti:(2017-2018)
Ocak -2019 ayından itibaren her ay Devre Sitelerinden yayınlanmasına :Her Yıl 01 Nisan tarihine kadar Aidatını ödemeyenlerin Üyelikten çıkarılması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,
10.Yeni Dönemde yapılması istenenler:

* Burs verilen öğrenci sayısının 2’den 4’e çıkarılması oy birliği ile kabul edildi.
* Değişik Kamp yerleriyle irtibata geçilmesi, ve yayınlanması.Bu konuda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi
11.Toplantı yeni Yönetim Kuruluna başarılar dileğiyle toplantıya son verildi

Başkan                                                         Yazman                                                            Divan Başkanı

Abdurrahman İPEK                                        Necdet OĞUZ                                                        Recep ÖZMEN

İmza                                                                      İmza                                                                         İmza

1 Comment

1. Attila Uysal dedi ki:

İletişim sayfasına yazılamadığı için dernek sayfası ve dernek hakkında ki iyileştirme önerimi buraya yazıyorum.

1 Nostalji resimleri arasında bulunan İsmail Kara ismi altında bulunan resim bu arkadaşımıza ait değil
    2.Ana sayfada bulunan Yönetim kurulu Başkanlarımız sayfasının yönetim kurulu Başkan ve üyeleri olarak değiştirilerek O senelerde görev yapan tüm arkadaşlarımızı kapsayarak onların isim ve resimlerini de kapsayacak şekilde değiştirilerek hizmet veren tüm isim ve resimlerinin yayınlanma hizmetlerinin anılması açısından vefa borcudur.
    3.Karar ve aylık bilançolar için her ne kadar zor olsa da yönetim kuruluna ( ist. ve Marmara) ( Ank. ve iç anadolu) (izmir ve Ege) (Antalya ve akdeniz ) ve Diğer iller için birer temsilcinin dahil edilmesi, bunlarla ortak bir iletişim ağı kurulması, her konuda bunların görüş ve önerilerinin alınması bölgeler adına kontenjan tahsisi ve bu tahsislerin duyuru ve tahsislerinin bu arkadaşlar marifetiyle yapılması.
    4.Yayınlanan resimlerin ( özellikle tek kişiyi kapsayan vesikalık türü olan ) belli bir formata ve büyüklüğe uygun ve belli bir netliğe sahip olarak eklenmesi.
    5 Yine belli etkinliğe ait resimlerin etkinliğin başlığı altında albümler olarak eklenmesi.
    6. Her ne kadar bir kere denenip de başarısız olsa da herkesin akıllı telefonunun olduğu düşünülerek telefon numarası bilinen tüm arkadaşların eklendiği watsap sitesinin tekrar açılması duyuruların sadece yönetim kurulu üyelerince yapılması ve yapılan, duyurulara yorumların kapatılarak ( ki watsapta bu özellik mevcuttur) iletişimin anında sağlanmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Web Yazılım